Barion Pixel

Miért válassz minket?

Miben tudunk többet nyújtani, mint egy webfejlesztést kínáló cég, vagy egy bérelhető weboldal / webshop felület?

Több, mint 9 év gyakorlat, és több, mint 100 fejlesztett oldal után bizton állíthatjuk, hogy 100% - ig működésbiztos, gyors, és megbízható rendszert tudunk szolgáltatni, akár hihetetlenül rövid időn belül, hosszútávon számolva jóval a piaci ár alatt.

Tapasztalat

Több éve üzemeltetünk működő webshopokat, weboldalakat, melyeket folyamatosan karbantartunk és igény esetén folyamatosan újabb funkciókkal egészítünk ki.

Gyorsaság

Ha a weboldal tartalma legalább részben rendelkezésre áll, napokon belül elkészítjük a weboldal beta verzióját, és hozzáférést adunk az admin felületetéhez.

Profizmus

Oldalaink felületei letisztultak, könnyen használhatóak, és tartalmaznak minden olyan funkciót, amit egy naprakész webshopnak, weboldalnak tudnia kell. Gondosan ügyelünk arra, hogy minden tartalom nagy monitoron, laptopon, táblagépen, és mobilon is optimális elrendezésben jelenjen meg. 

Keresőoptimalizálás szempontból a lehető legcélzottabban állítjuk be az oldalt, pár hónapos forgalom után (konkurenciától függően) előkelő találati pozíciók (1-2. találati oldal a Google-ban) érhetőek el további anyagi ráfordítás (adwords, Facebook hirdetés) nélkül is. 

A rendszerbe beköthető kártyás fizetés, BARION, PayPal, MailChimp hírlevél-feliratkozás, Google Analytics, de szinte bármilyen beépülő modul integrálása megoldható előzetes egyeztetés alapján (Facebook bejelentkezés, Árukereső XML generálás, stb).

Support

Az oldalainkat kiszolgáló motor működését folyamatosan monitorozzuk. Újabb modulokkal és frissítésekkel tartjuk naprakészen a legkorszerűbb és legbiztonságosabb technológiákat felhasználva.

Igény szerint időszakosan újabb funkcionális fejlesztéseket, grafikai átalakításokat is vállalunk.

A zavartalan működés biztosítása érdekében rendszeresen látogató- és terheléstesztnek vetjük alá a rendszert.

Ár

Olcsóbban kínálunk egyedi weboldalt és webshopot, mint egy cég, a fejlesztési költség hónapokra leosztva és hosszútávon sokkal olcsóbb, mint a bérelhető webáruházak fenntartása.

Demo referenciák

Hogy gyakorlatban is megbizonyosodj weboldal motorunk működéséről, tekintsd meg valamelyik demo oldalunkat, ezek mindegyike az általunk készített rendszerrel működik.

Próbáld ki gyakorlatban az általunk készített demo weboldalainkon rendszerünk működését! Ezen oldalak mögött valós személy és webshop nem áll, viszont 99%-ban kipróbálhatóak rajtuk a rendszer funkciói. instrument.vvortex.hu

Komplex gitár-webshop eltérő jellemzőkkel rendelkező termékkategóriákba rendezve

 

art.vvortex.hu

Klasszikus műtárgy katalógus több, több tízezer szűrhető, kereshető tétellel és alkotóval

 

moma.vvortex.hu

Modern művészeti műtárgy katalógus több, mint 70 ezer szűrhető, kereshető tétellel

Logo

vvortex

Weboldalak, webshopok, web-alkalmazások készítése több, mint 9 év tapasztalattal, korszerű technológiákkal, rugalmas kondíciókkal.

info@vvortex.hu
+36 30 799 9102
© vvortex
powered by wAdmin | v3.5.1 | vvortex.hu